Logo opstelling

Cursussen en Masterclasses

Masterclasses 2017
Data nog niet bekend.
Zoals bekend kunnen leden zich opgeven via onze vereniging, zodat wij u aan kunnen melden. De kosten per avond bedragen € 25.-. per persoon.
De avonden beginnen om 19.30 uur en worden gehouden in De Binder (Hoflaan 29a, 3956 ED Leersum).
Route: Op de A12, Arnhem- Utrecht, de afslag 22 Maarsbergen richting Leersum, tot rotonde. Op rotonde links, tot aan verkeerslichten. Hier rechts. Dit is de Hoflaan.

Cursussen in 2018
De verwachting is dat in januari 2018 weer een cursus bonsaistyling door Edwin Koppers wordt gegeven.
U kunt zich opgeven via www.boskoopcreatief.nl .

In februari 2013 is Edwin Koppers gestart met het geven van een bonsaicursus voor beginners en gevorderden.
Margriet de Jong heeft hier al een korte impressie gemaakt.
Klik op de foto om deze te bekijken. Margriet heeft zelfs een video gemaakt. Klik hier om hem te bekijken.

Cursussen

Cadeaubon50